Bouwbedrijf de Groot - Op ons kunt u bouwen

Ideaal voor uw aanbouw, serre of dakkapel,
maar ook grote projecten als een kerkdak van 500 m2 of een appartementencomplex 600m2 hebben wij reeds met veel succes gerealiseerd.

Door onderstaande eigenschappen is het een snelle, en betrouwbare manier van dakdekken die wij reeds 8 jaar zonder problemen uitvoeren.

Met een garantie van 10 tot 15 jaar en een verwachte levensduur van minimaal 50 jaar is de keuze gauw gemaakt.

De kosten zijn gelijk aan of vaak, doordat over de bestaande dakbedekking heen geplakt kan worden, goedkoper dan de traditionele bitumen daken.


Wij komen graag bij u langs om uw dak te inspecteren en u vrijblijvend van advies te voorzien.

Lees hier onder de eigenschappen;


Eigenschappen & voordelen 
Firestone RubberCover™ EPDM-membranen bieden een uitzonderlijke combinatie van unieke eigenschappen & voordelen.

 • Zeer lange levensduur
  Firestone RubberCover™ EPDM-membranen zijn uitstekend bestand tegen ozon, UV-stralen en grote temperatuurverschillen. Dit levert hen een levensverwachting van meer dan 50 jaar op. De plaatsing van meer dan 1.000.000.000 m² membranen wereldwijd is het levende bewijs van de duurzaamheid en kwaliteit van de Firestone EPDM-membranen.
 • Naadloze folies uit 1 stuk
  Firestone RubberCover™ EPDM-membranen zijn beschikbaar in grote, naadloze folies tot 6,10 m breed. De meeste kleine residentiële daken kunnen bijgevolg bedekt worden met één enkel naadloos membraan. Het maken van naadverbindingen op het dak zelf is dus zeer uitzonderlijk.
 • Zeer lage levenscycluskost
  Na de plaatsing vragen Firestone RubberCover™ EPDM-membranen weinig of geen onderhoud. Deze eigenschap, in combinatie met de lange levensduur en competitieve plaatsingskost, zorgt voor een zeer lage levenscycluskost.
 • Eenvoudige plaatsing zonder vlam
  De Firestone RubberCover™ EPDM-membranen zijn eenvoudig te plaatsen. Het membraan wordt steeds volledig verkleefd aan de ondergrond met RubberCover™-contactlijm. De plaatsing vereist dus geen vlam.
 • Zeer flexibel en blijvend elastisch
  Firestone RubberCover™ EPDM-membranen blijven soepel, zelfs bij lage temperaturen, zodat ze het hele jaar door kunnen geplaatst worden. Het membraan kan tot 300% rekken om het eventueel uitzetten van de draagstructuur op te vangen.
 • Milieuvriendelijk
  Firestone RubberCover™ EPDM is een inert materiaal met beperkte invloed op het milieu, noch bij de productie, noch bij de plaatsing. Bovendien heeft het membraan een zeer lange levensduur in vergelijking met andere dakmembranen. Firestone's EPDM-fabrieken zijn overigens gecertificeerd volgens de ISO 14000 norm voor hun verantwoorde omgang met het milieu.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint