Bouwbedrijf de Groot - Op ons kunt u bouwen
Je dient Flash geïnstalleerd te hebben om deze pagina te bekijken.
Velux commercial
VELUX zorgt voor een aangenamere leefomgeving onder het dak door deze te voorzien van daglicht en frisse lucht. Naast een ruim aanbod van dakramen en daglichtsystemen voor hellende daken biedt VELUX o...
 
 
 
 
 
 
Bijna iedere woning in ons land is voorzien van een of meerdere dakramen. Velux is wereldwijd marktleider en biedt voor deze dakvensters een zeer groot assortiment raamdecoratie, insectenhorren en rolluiken.

Velux rolgordijnen zijn er in lichtdoorlatende en verduisterende uitvoering. De lichtdoorlatende rolgordijnen kunt u desgewenst met zijgeleidingsprofielen bestellen en eventueel combineren met een plissé gordijn. Zo heeft u twee producten in een venster. De verduisterende rolgordijnen zijn 99% verduisteren en kunnen desgewenst ook worden gecombineerd met een plissé gordijn. Zo heeft u overdag lichtdoorlatende raamdecoratie en ’s-Avonds volledige verduistering. Ideaal voor slaapkamers.
Velux heeft ook een ruime collectie jaloezieën. Deze zijn bijzonder geschikt voor toepassing in vochtige ruimten, zoals badkamers. De Velux plissé gordijnen vormen een schitterende raamdecoratie.

Voor buiten heeft Velux de buitenzonwering ontwikkeld. Deze zorgt ervoor dat de warmte buiten blijft, terwijl u de mogelijkheid voor zicht naar buiten behoudt. Ook zijn er Velux rolluiken voor aan de buitenzijde van uw dakvenster. Deze vormen uitstekende isolatie en zijn 99% verduisterend.

Met een Velux insectenhor houdt u de ongewenste insecten buiten als uw venster geopend is. Bijna alle Velux producten zijn electrisch bedienbaar te leveren.
 
 
Velux rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verduisterende en lichtdoorlatende uitvoeringen en in vele designs, vraag naar de mogelijkheden.
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint